Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      05:20
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Tratamentul anemiei

Tratamentul anemiei

24 iunie 2015    

Anemia este o afecţiune care apare atunci când nu sunt suficiente globule roşii în sânge pentru a transporta oxigenul către ţesuturi. Anemia are ca principal simptome senzaţia constantă de oboseală.

În Statele Unite ale Americii sunt 3.5 milioane de persoane afectate de anemie, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Anemia există sub numeroase forme, fiecare având o altă cauză. Anemia poate fi temporară sau pe termen lung, uşoară sau severă.

Anemia este semnul unei afecţiuni grave de sănătate, de aceea este important să consultaţi un medic imediat ce experimentaţi simptomele anemiei.

Semnele şi simptomele anemiei includ ameţeala, oboseala, paloarea pielii, ritmul cardiac rapid şi neregulat, respiraţia precipitată, dureri în zona pieptului, problemele cognitive, mâini şi picioare reci şi dureri de cap.

Iniţial simptomele anemiei sunt uşoare, însă în situaţia în care anemia nu este tratată ea poate duce la agravarea simptomelor.

Tratamentul anemiei

Tratamentul anemiei se administrează după un diagnostic documentat de către medicul specialist. Numai după un diagnostic corect, medicul hematolog va şti ce tip de medicaţie este potrivit. 

 

Vezi şi: Lipsa de fier în organism