Info SănătateaTV.ro: Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale
Luni, 18 dec 2017      08:51
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Blastomicoza

  Blastomicoza este o infecţie cauzată de inhalarea sporilor produşi de fungul Blastomyces dermatitidis care se găsesc în special în lemn şi pe sol.
  Citeşte tot articolul ...
 • Pseudotuberculoza

  Pseudotuberculoza reprezintă oboală infecţioasă acută, ce se caracterizează prin generalizarea procesului infecţios, lezarea complexă a organelor interne, în special a intestinului şi înclinaţie spre evoluţia recidivată.
  Citeşte tot articolul ...
 • Felinoza

  Zgârietura de pisică la nivelul mâinii poate introduce în organism un virus care provoacă mărirea ganglionilor din zona axilară şi stări febrile, numită boala zgârieturii de pisică sau felinoza, o boală ganglionară virală.
  Citeşte tot articolul ...
 • Febra tifoida- tifosul abdominal

  Febra tifoidă sau tifosul abdominal este o boală infecţioasă acută, din grupul infecţiilor intestinale, provocată de salmonela tifică.
  Citeşte tot articolul ...
 • Enterobioza

  Enterobioza este o boală parazitară produsă de parazitul Enterobius vermicularis denumit oxiuri şi afectează indivizi din toate mediile socio-economice şi de toate vârstele, dar mai frecvent copii.
  Citeşte tot articolul ...
 • Hepatita B

  Hepatita B este cauzată de virusul hepatitei B, fiind una dintre cele mai răspândite infecţii din lume. Hepatita B - Epidemiologie  Hepatita B este o boală infecţioasă determinată de virusul hepatitei B, un virus ADN a cărui gazdă naturală este omul, virusul hepatitei B este extrem de rezistent în condiţiile din afara gazdei: chiar după mai multe luni de la contaminare acele, echipamentul medical sau stomatologic pot fi cauza de transmitere a hepatitei B.
  Citeşte tot articolul ...
 • Leptospiroza

  Leptospiroza este o boală infecţioasă comună animalelor şi omului provocată de o bacterie din genul Leptospira, familia Spirochetae, gazduită de animale salbatice, rozătoare sau carnivore şi de unele animale domestice care apoi este excretată prin urina lor.
  Citeşte tot articolul ...
 • Erizipelul

  Erizipelul este o boală infecţioasă acută a tegumentelor şi a mucoaselor, caracterizată prin apariţia unui placard dermitic şi prin fenomene generale.
  Citeşte tot articolul ...