Info SănătateaTV.ro: Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun
Sâmbătă, 24 mar 2018      02:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Chirurgia otologica

  Odată cu introducerea microscopului în chirurgia membranei timpanice şi a osisoarelor, rezultatele obţinute de chirurgi în tratamentul bolilor urechii medii şi recuperarea auzului s-au îmbunătăţit spectaculos.
  Citeşte tot articolul ...
 • Surditatea congenitala

  Auzul reprezintă unul dintre simţurile fundamentale ale omului. Alterarea funcţiei auditive produce tulburări în orientarea din mediul înconjurător, dar mai ales dificultăţi de interrelaţionare.
  Citeşte tot articolul ...
 • Screeningul audiologic

  Hipoacuzia reprezintă un handicap invizibil, copilul hipoacuzic arata normal fizic (cu excepţia sindroamelor genetice cu amprentă caracteristică) şi, aparent, se dezvoltă normal.
  Citeşte tot articolul ...
 • Implantul cohlear

  Dacă într-o cohlee celulele ciliate sunt foarte afectate, nu mai pot transforma vibraţiile undelor sonore în impulsuri electrice. Implantul cohlear - Generalităţi Implantul cohlear compensează lipsa celulelor ciliate intacte plasând un port-electrod (cu mai mulţi electrozi de contact) în interiorul cohleii.
  Citeşte tot articolul ...
 • Audiograma si audiometria

  Audiometria sau testul auditiv studiază funcţia auditivă cu un aparat electroacustic numit audiometru şi evaluează capacitatea unei persoane de a auzi, prin măsurarea abilităţii sunetelor de a ajunge la creier.
  Citeşte tot articolul ...
 • Reeducarea vestibulara

  Recuperarea echilibrului după o afecţiune vestibulară acută beneficiază de tehnicile de reeducare vestibulară destinate să grăbească procesul de compensare centrală a deficitului vestibular periferic.
  Citeşte tot articolul ...
 • Otoscleroza

  Otoscleroza este o boală cu transmitere genetică ce constă în apariţia unor modificări osoase la nivelul urechii medii şi interne, ceea ce provoacă blocarea articulaţiei dintre scăriţă şi urechea internă.
  Citeşte tot articolul ...
 • Polipii nazali

  Ce sunt polipii nazali? Când mucoasa care căptuşeşte interiorul nasului se inflamează se poate uneori destinde în cavitatea nazală, formând protuberanțe numite polipi nazali.
  Citeşte tot articolul ...