Info SănătateaTV.ro: Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Marţi, 22 mai 2018      06:15
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Confort cu ajutorul protezelor externe de sân oferite de Ortopedica

Confort cu ajutorul protezelor externe de sân oferite de Ortopedica

31 martie 2011    

Cancerul de sân este o maladie care afectează femei din întreaga lume, fiind cea de-a doua cauză de mortalitate la nivel mondial în rândul acestora. Numai în anul 2010, peste un million jumătate de femei au fost diagnosticate cu cancer de sân. În urma unui diagnostic de cancer de sân, multe femei sunt nevoite să recurgă la intervenţii chirurgicale de extirpare a sânului afectat de această maladie. Acest pas salvator este o încercare grea, de cele mai multe ori, în special din cauza impactului psihic, emoţional şi a schimbării fizice, cu care pacientele se obişnuiesc greu.

Centrul Ortopedica oferă soluţii optime prin protezele externe de sân
 
Fiind demoralizată şi fără încredere în sine, o femeie are nevoie de sprijin în găsirea unei soluţii care îi poate reda integritatea fizică şi forţa să privescă optimistă, spre viitor. Soluţia vine de la centrul Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale. Protezele externe de sân furnizate de Ortopedica reproduc cu fidelitate profilul natural al sânului şi oferă purtătoarei, restabilirea echilibrului şi încrederii în sine. Când discutăm despre protezele de sân este important să înţelegem care sunt rolurile pe care le îndeplinesc acestea, şi anume rolul funcţional de echilibrare a staticii corpului, rolul psihologic şi rolul estetic.
Centrul Ortopedica oferă posibilitatea ca beneficiarele protezelor externe de sân să cunoască modelele disponibile, să le atingă, astfel încât să aleagă proteza cea mai potrivită şi beneficiile acesteia, cu care se poate obişnui în viitor şi simţi confortabil. Specialiştii centrului Ortopedica recomandă cele mai bune alternative în funcţie de intervenţia chirurgicală prin care a trecut pacienta, pe baza constituţiei şi particularităţilor acesteia.
 
Gamă variată de proteze de sân oferite de Ortopedica
 
Dupa o operaţie de extirpare a sânului, adaptarea la modificările care apar în viaţa pacientelor poate fi dificilă. Protezele externe de sân oferite de Ortopedica sunt produse unice şi inovatoare şi au ca scop realizarea unei tranziţii mai uşoare şi mai confortabile pentru paciente. Plecând de la ideea că fiecare femeie este unică şi are nevoi individuale, centrul Ortopedica oferă o gamă complexă de proteze de sân, care variază în funcţie de forme şi dimensiuni, pentru a fi adaptate cât mai bine stilului de viaţă al beneficiarei.
Gama protezelor externe de sân furnizate de Ortopedica este una diversificată, având modele pentru necesităţile şi caracteristicile fiecărei paciente în parte. Puteţi alege proteze de sân uşoare din silicon sau proteze externe de sân uşoare şi mătăsoase. De asemenea, în funcţie de activităţile dumneavoastră, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi proteze de sân adezive, ocazionale sau proteze postchirurgicale (pentru timp liber)
 
Modele de sutiene pentru susţinerea protezei de sân
 
Pentru fiecare dintre protezele prezentate, centrul Ortopedica oferă şi o varietate de sutiene, disponibile în mai multe culori şi modele. Aceste sutiene sunt special concepute, având bretelele şi benzile de sub sâni mai late decât în cazul sutienelor obişnuite, buzunare prevăzute pe ambele cupe pentru introducerea protezei, iar unele modele pot avea, opţional, sisteme suplimentare de fixare pe spate.
 
Ortopedica, principalul jucător de pe piaţa românească a dispozitivelor medicale
 
Centrul Ortopedica asigură pacienţilor produse medicale, la standarde superioare. Specialiştii care lucrează în cadrul centrului identifică nevoile fiecărui pacient şi se asigură că recomandă cele mai bune soluţii. Îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care necesită sprijinul centrului Ortopedica, este misiunea pe care specialiştii centrului o desfăşoară cu seriozitate şi profesionalism, în fiecare zi.
 
Mai multe informații despre dispozitivele medicale puse la dispoziție de Centrul Ortopedica aflați pe www.ortopedica.ro
 
Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.