Info SănătateaTV.ro: Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer
Miercuri, 25 apr 2018      18:34
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
Scuter-ul LEO înseamnă robusteţe, siguranţă şi confort

Scuter-ul LEO înseamnă robusteţe, siguranţă şi confort

10 martie 2011    

Centrul Ortopedica vine în sprijinul persoanelor care nu au independenţă în mobilitate, cu o gamă de produse care le satisface această necesitate şi le oferă cele mai bune alternative. Produsele destinate recuperării şi accesibilizării ale Centrului Ortopedica se bazează pe o tehnologie care este la acelaşi nivel de calitate cu cea din vestul Europei, iar un element important privind alegerea soluţiilor individuale îl reprezintă unicitatea pacientului. De asemenea, scopul acestor produse este îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor cu mobilitate limitată.

LEO, scuter-ul care oferă confort şi siguranţă
 
Scuterul cu patru roţi LEO este un model destinat persoanelor care îşi doresc independenţă şi siguranţă. Manevrarea şi deplasarea fotoliului rulant cu antrenare electrică LEO se fac în condiţii optime,  în special în exteriorul clădirilor, dar şi în interior, datorită structurii şi tehnologiei de care dispune. Scuterul Leo are un design modern, elegant şi satisface cele mai exigente dorinţe estetice ale utilizatorilor. Manevrarea şi controlul în timpul deplasării sunt uşor de realizat, oferind posibilitatea unei mobilităţi maxime.
 
Scuterul LEO, un fotoliu rulant cu antrenare electrică
 
Modelul LEO este un mini-scuter compact care poate fi demontat cu uşurinţă în vederea transportului sau depozitării. Utilizatorul poate regla poziţia ghidonului, pentru a-l adapta poziţiei de condus, iar raza minimă de întoarcere este de 131 cm, astfel că este permisă deplasarea cu uşurinţă în interiorul spaţiilor comerciale, în muzee sau spaţii de agrement. Componentele sistemului electric al scuter-ului LEO sunt protejate împotriva coroziunii şi apei, iar accesul uşor la acumulatori şi la componentele sistemului electronic face posibilă desfăşurarea în condiţii optime a activităţilor de întreţinere şi de service. Instalaţia de iluminat a scuter-ului LEO este prevăzută cu faruri în faţă, iar în spate deţine un sistem de semnalizare pentru parcare. Instalaţia de iluminat este proiectată astfel încât dacă unul dintre becuri nu luminează, celelalte să funcţioneze. Nivelul de încărcare al acumulatorilor este indicat pe panoul de bord, iar utilizatorul este avertizat printr-un semnal vizual şi printr-o alarmă sonoră atunci când este necesară reîncărcarea acestora.
 
Caracteristici ale scuter-ului LEO
 
Printre caracteristicile generale ale scuter-ului LEO amintim confortul sporit datorită şezutului şi spătarului care sunt capitonate, reglabilitatea în lateral şi rabatabilitaea suporţilor de braţe, rotirea scaunului în mai multe poziţii astfel încât să faciliteaze urcarea şi coborârea. Pentru asigurarea confortului la condus şi pentru o mai bună manevrabilitate, scuter-ul LEO se poate glisa, în funcţie de necesităţile utilizatorului. Panoul de bord cuprinde un indicator al nivelului de încărcare al acumulatorului, claxon, butoane de semnalizare stânga şi dreapta, respectiv de avarie, potenţiometru pentru selectarea treptei de viteză şi un buton pentru semnalizare pe timp de noapte. Pentru o siguranţă garantată la trecerea obstacolelor, scuter-ul LEO este dotat cu roţi anti-răsturnare. Opţional, utilizatorii scuter-ului LEO pot beneficia de accesorii, cum ar fi suport pentru fixarea unor obiecte, oglindă retrovizoare care poate fi montată pe partea stângă sau dreapta, centură de susţinere cu sistem de blocarea automată, husă de protecţie şi încărcător extern.
 
Date tehnice ale scuter-ului LEO
 
Dintre performanţele dinamice amintim viteza maximă de deplasare de 8km/h şi autonomia la deplasare de 36 km. Alte date tehnice al scuter-ului Leo cuprind dimensiuni la şezut, o lăţime de 47 cm şi o adâncime de 41 cm, o greutate proprie de 59 de kg fără acumulatori, respectiv 83 de kg cu acumulatori şi o greutate maximă a utilizatorului de 136 kg.
 
Ortopedica, un nume puternic
 
Centrul Ortopedica a devenit principalul jucător pe piaţa românească a dispozitivelor medicale, fiind un rezultat al creşterii dinamice şi consistente a calităţii produselor şi serviciilor profesionale oferite. Creşterea brand-ului Ortopedica se bazează pe o misiune pe cât de simplă, pe atât de complexă, şi anume să ofere oamenilor mai multă mobilitate şi independenţă, un scop atins astăzi datorită tehnologiei utilizate de Centrul Ortopedica. Angajamentul către inovare şi curajul de a investi continuu în îmbunătăţirea produselor şi serviciilor oferite, vor continua să motiveze permanent eforturile Centrului Ortopedica pentru a realiza performanţă.
 
Pentru mai multe detalii despre scuter-ul LEO, precum şi pentru alte produse ale Centrului Ortopedica, puteţi accesa www.ortopedica.ro

Un material video despre fotoliile oferite de Centrul Ortopedica poate fi urmărit aici

Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.