Info SănătateaTV.ro: Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale Cum protejam spatele copiilor- posturi corecte si mobilierul adecvat pentru buna dezvoltare a coloanei vertebrale
Luni, 18 dec 2017      10:49
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Iaurtul, element esențial în buna funcționare a organismului

17 ianuarie 2014    

Alimentaţia sănătoasă este unul dintre pilonii care susţin o viaţă sănătoasă şi de lungă durată. Iar de acest principiu trebuie ţinut cont în fiecare zi și mai ales în sărbătorile mari de peste an, când tindem să facem excese.

În acest context, campania „Un iaurt pe zi, sănătatea ți-o menții”,  inițiată de compania Danone la sfârșitul anului 2013 în Bucureşti, a ajuns la începutul anului 2014  și la Cluj. Scopul campaniei este acela de a informa  și educa populația cu privire la importanța consumului zilnic de iaurt ca parte a unei alimentații sănătoase.
 
Deși România are resursele necesare pentru a asigura produse lactate proaspete, țara noastră se clasează pe ultimul loc în Europa atunci când vine vorba de consumul de iaurt.
 
Declaraţiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc pe 9 ianuarie 2014, la Cluj.