Info SănătateaTV.ro: Studiu: Numarul studiilor clinice a scazut in Romania Un an fara fumat in spatiile publice inchise din Romania Rezultatele Legii antifumat, la un an de la implementare Studiu: Numarul studiilor clinice a scazut in Romania Un an fara fumat in spatiile publice inchise din Romania Rezultatele Legii antifumat, la un an de la implementare Studiu: Numarul studiilor clinice a scazut in Romania Un an fara fumat in spatiile publice inchise din Romania Rezultatele Legii antifumat, la un an de la implementare
Sâmbătă, 25 mar 2017      03:52

Igiena în alimentaţie, esenţială în prevenirea unor afecţiuni

26 octombrie 2010    
Igiena este o componentă esenţială atunci când vine vorba despre alimentaţie.
Indiferent de cât de corect ar fi procesate alimentele pe care le consumăm, produsele în cauză pot fi contaminate, dacă în timpul preparării lor nu se ţine cont de câteva reguli minime de curăţenie. Astfel, o igienă neadecvată duce la îmbolnăvire, atenţionează dr. Maria Niţescu, medic primar Igiena Alimentaţiei. Dr. Maria Niţescu a participat la conferinţa organizată de Sănătatea Press Group cu sprijinul Dobrogea Grup, cu ocazia evenimentelor “Ziua Mondială a Alimentației și “Ziua Mondială a Pâinii”.

rovaccin