Moderaţia şi varietatea stau la baza unei alimentaţii sănătoase
15 iulie 2011
Moderaţia şi varietatea pot fi considerate regulile de bază ale unei alimentaţii sanătoase. Însă, în lipsa timpului, a unei informări corecte, dar şi lipsa interesului faţă de ceea ce mâncăm conduc de cele mai multe ori la afecţiuni destul de grave. Una dintre acestea este obezitatea, care reprezintă o problemă de sănătate publică, a declarat pentru Sănătatea TV, prof. univ. dr. Mariana Graur, preşedinte Societatea de Nutriţie din România, în cadrul Conferinţei Naţionale Sănătate prin Alimentaţie.
EMISIUNI DIN SĂNĂTATE

ȘTIRI VIDEO DIN SĂNĂTATE

CATEGORII EMISIUNI SANATATE

- Alergologie - Imunologie
- Alimentaţie
- Analize Medicale
- Boli Hepatice
- Boli Infecţioase
- Boli Metabolice
- Cardiologie
- Cardiologie intervențională
- Chirurgie Generală
- Chirurgie plastică reconstructivă
- Dermatologie
- Diagnostic
- Dietă
- Endocrinologie
- Flebologie
- Gastroenterologie
- Genetică
- Hematologie
- Homeopatie
- Medicină de Familie
- Medicină de Urgenţă
- Medicină Internă
- Neurologie
- Obstetrică Ginecologie
- Oftalmologie
- Oncologie
- ORL
- Ortopedie
- Pediatrie
- Pneumoftiziologie
- Proctologie
- Psihiatrie
- Psihologie
- Radiologie Intervenţională
- Reumatologie
- Sexologie
- Știri medicale
- Stomatologie
- Terapii Complementare
- Urologie