Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Federatia Sanitas anunta declansarea grevei generale in data de 11 mai
Vineri, 20 apr 2018      20:19
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Obiceiurile alimentare ale românilor - între gust, siguranţă şi sănătate

02 iunie 2015    

Obiceiurile alimentare sănătoase contribuie la menţinerea bunei funcţionări a organismului. Printre produsele care alcătuiesc o alimentație sănătoasă se numără şi iaurtul. Deşi specialiştii recomandă consumul a cel puţin un iaurt pe zi, acesta nu se află printre alimentele prezente constant pe mesele românilor. Astfel, țara noastră se situează pe ultimul loc în Europa la consumul de iaurt, potrivit studiilor.

Iaurturile Danone din gama Activia au un rol esenţial în menținerea sau refacerea florei intestinale. Totodată au efecte benefice asupra funcţionării sistemului digestiv, după cum au declarat specialiştii în cadrul conferinţei de presăObiceiurile alimentare ale românilor - între gust, siguranţă şi sănătate”, ce s-a desfăşurat în data de 15 mai 2015 la Cluj-Napoca.
 
Deşi suntem pe ultimul loc în Europa la consumul de iaurt, totuşi s-a putut observa în ultima vreme o îmbunătăţire a acestui aspect la nivel naţional.