Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic Amputatiile la persoanele cu diabet, reduse prin depistarea precoce a neuropatiei diabetice si ingrijirea corecta a piciorului
Marţi, 22 mai 2018      16:00
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

S-a desemnat câştigătorul concursului ”Un mic dejun sățios, dar sănătos”

23 iulie 2012    

Micul dejun este unul dintre factorii importanți ai unei alimentații sănătoase. În acest sens Abecedar-nutriție.ro, împreună cu Decathlon România au organizat concursul ”Un mic dejun sățios, dar sănătos”.

Regulamentul a fost simplu: Participanţii au facut câte o fotografie la micul dejun pe care au încărcat-o pe site-ul www.abecedar-nutritie.ro şi prin aceasta au demonstrat sau nu, că este alcătuit din alimente sănătoase. Premiul, o bicicletă b”Twin B”cool,  a fost câștigat de Flavia Alexe, o tânără de 20 de ani din Buzău.
 
Consumul moderat, dar variat, de alimente și preparate culinare, dar și mișcarea fac parte din bagajul unei alimentații sănătoase. Acest lucru este susținut atât de câștigătoarea concursului, Flavia Alexe, cât și de reprezentantii Decathlon România.
 
Iniţiaţiva de organizare a concursului “Un mic dejun săţios, dar sănătos” a pornit odată cu lansarea primului Abecedar de Nutriţie din România, scris de prof. univ. dr. Nicolae Hâncu.  În contextul în care pe piaţa din România nu există un ghid realizat de o personalitate cu autoritate în domeniul medical, care să includă principalele reguli de nutriție populațională, Abecedarul de Nutriţie îşi propune să educe publicul român despre ce înseamnă o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.