Info SănătateaTV.ro: MS: In anul 2017, toate maternitatile vor fi dotate cu 335 de aparate pentru screening auditiv pentru nou-nascuti Planul Strategic Multianual privind Resursa Umana din Sănătate în România a fost lansat MS si BEI au semnat acordul prin care se va oferi consultanta gratuita pentru construirea a trei spitale regionale in Romania Noul ordin al MS pentru aprobarea regulamentului Concursului pentru managerii de spitale, in dezbatere publica MS: In anul 2017, toate maternitatile vor fi dotate cu 335 de aparate pentru screening auditiv pentru nou-nascuti Planul Strategic Multianual privind Resursa Umana din Sănătate în România a fost lansat MS si BEI au semnat acordul prin care se va oferi consultanta gratuita pentru construirea a trei spitale regionale in Romania Noul ordin al MS pentru aprobarea regulamentului Concursului pentru managerii de spitale, in dezbatere publica MS: In anul 2017, toate maternitatile vor fi dotate cu 335 de aparate pentru screening auditiv pentru nou-nascuti Planul Strategic Multianual privind Resursa Umana din Sănătate în România a fost lansat MS si BEI au semnat acordul prin care se va oferi consultanta gratuita pentru construirea a trei spitale regionale in Romania Noul ordin al MS pentru aprobarea regulamentului Concursului pentru managerii de spitale, in dezbatere publica
Marţi, 06 dec 2016      21:48

“Şi noi ce mai mâncăm… ca să slăbim?”

22 decembrie 2010    

Din ce în ce mai multe persoane suferă din cauza kilogramelor în plus. Prin urmare apelează la tot felul de reţete ce promit o greutate corespunzătoare cu vârsta şi înălţimea fiecărei persoane. Însă, de cele mai multe ori, astfel de formule nu sunt şi sănătoase, fapt ce contribuie la apariţia unor dezechilibre în organism.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care se luptă cu kilogramele în plus, dar şi pentru a oferi o bază de informaţii esenţială tuturor oamenilor, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare din Bucureşti a lansat cel de-al doilea volum al cărţii “Şi noi ce mai mâncăm… ca să slăbim?”.

Pe lângă tema principală ce se referă la procesul de scădere în greutate, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi atinge în volumul “Şi noi ce mai mâncăm… ca să slăbim?” şi alte subiecte de o importanţă maximă, precum vitaminele, mineralele, alcoolul, grăsimile, longevitatea şi îmbătrânirea.

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti