Info SănătateaTV.ro: Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare
Vineri, 27 apr 2018      02:47
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Al XXII-lea Congres Naţional de Hepatologie, un eveniment cu tradiţie

29 august 2012    
Asociaţia Română pentru Studiul Ficatului împreună cu Fundaţia „Marin Voiculescu” organizează în perioada 27 – 29 septembrie 2012 cel de-al XII-lea Congres Naţional de Hepatologie.
 
Concomitent se vor desfăşura şi al II-lea Congres Româno-Francez de Hepatologie şi cel de-al III-lea Curs Balcanic de Hepatologie.
 
Potrivit prof. univ. dr. Mihai Voiculescu, preşedintele Asociaţiei Române pentru Studiul Ficatului, conferinţele se vor desfăşura pe parcursul a trei zile şi au fost special concepute ca şi actualizări dedicate situaţiei epidemiologice a bolilor hepatice în Balcani, acestea conţinând ultimele concluzii privind diagnosticul şi tratamentul acestor boli. Fiecare din cele trei evenimente va avea o gală de deschidere la care vor fi prezenţi cei mai importanţi profesori din străinătate, ministrul Sănătăţii , ministrul Educaţiei, ambasadorul Franţei, ambasadorul Italiei şi multe alte personalităţi.

Printre subiectele abordate se numără: Provocări ale infecţiei cu virusul hepatitic B în 2012, Progrese în tratamentul infecţiei cu virusul hepatitic C, Terapii actuale în tratamentul carcinomului hepatocelular, Infecţia cu virusul hepatitic C- cum să monitorizăm şi să gestionăm efectele secundare ale tratamentului cu anti-virale cu acţiune directă, Infecţia cu virusul hepatitic C – monitorizarea tratamentului şi gestionarea efectelor secundare a acestuia, precum şi prevenirea rezistenţei la acesta, Infecţia cu virusul hepatitic D, etc.
 
Cel de- al XII-lea Congres Naţional de Hepatologie se va desfăşura în Bucureşti, la Hotel Pullman, Sala New York, World Trade Center.