Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Luni, 23 apr 2018      23:21
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

70 de asistenți medicali au luat parte la Programul E-Diab, desfășurat la Constanta

12 decembrie 2014    

70 de asistenți medicali au participat la Programul de Instruire a Educatorilor în Diabet, desfășurat la Constanța în data de 26 iunie și 10 iulie 2014.

Programul a fost lansat de Asociația Română de Educație în Diabet și are în vedere facilitarea schimbului de idei între medici diabetologi și asistentele medicale implicate în managementul diabetului zaharat astfel încât pacienții cu această afecțiune să beneficieze de o îngrijire cât mai bună.
 
„Mă bucur că am avut posibilitatea să avem acest dialog cu niște parteneri în tratamentul diabetului zaharat așa cum sunt asistenții noștrii care au grijă de ceea ce se întâmplă la patul bolnavului, dar și în sistemul ambulator.  Am simțit interesul lor încă de la primul modul. A fost ca o gură de aer proaspăt pentru asistenții medicali.  După primul modul am primit foarte multe feedback-uri pozitive cu cerința lor de a mai organiza astfel de cursuri”, a declarat prof. univ. dr. Doina Catrinoiu, șeful Centrului de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice Constanța.
 
Organizatori:
Asociaţia Română de Educaţie în Diabet
Universitatea Ovidius, Facultatea de Medicină
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa
Partener: Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group