Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Luni, 23 apr 2018      23:21
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 100 de participanți la Cursul Diabet, Sindrom Metabolic și alte boli legate de nutriție – DIAMOND, ediția Constanța, 2014

04 septembrie 2014    

Peste 100 de medici diabetologi, medici de familie, cardiologi, endocrinologi, nefrologi, oftalmologi, chirurgi și medici interniști au luat parte la Cursul de Diabet, Sindrom Metabolic și alte boli legate de Nutriție - DIAMOND, ediția Constanța, desfășurat în data de 5 iulie 2014.

Organizată de Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în parteneriat cu Universitatea Ovidius din Constanța, manifestarea a avut ca obiectiv principal facilitarea schimbului de informații între profesioniștii implicați în managementul bolilor metabolico-nutriționale pentru o cât mai bună evaluare și tratare a acestor afecțiuni.
 
Cursul DIAMOND, ediția Constanța 2014, a făcut parte dintr-o serie de manifestări organizate de Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în toată țara pentru a facilita accesul continuu al medicilor la informații de ultimă oră privind prevenția, depistarea precoce, tratamentul și complicațiile bolilor metabolico-nutriționale.
 
Directorii cursului au fost prof. univ. dr. Maria Moța, președintele Societății Române de Diabet, Nutritie și Boli Metabolice, și prof. univ. dr. Doina Catrinoiu, șeful Centrului Judeţean de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din Constanța.
 
Organizator ştiinţific: Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Universitatea Ovidius din Constanţa
Partener Gold: Astra Zeneca
Parteneri Silver: Abbott, Chimimportexport-Plurimex, Worwag
Partener: Sanofi
Management eveniment: Sănătatea Press Group