Info SănătateaTV.ro: Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada Studiu: Mai mult de jumatate dintre adultii romani sunt supraponderali si obezi Bucurestenii se pot testa gratuit pentru depistarea Hepatitei C Numarul actual de infectii respiratorii acute, cu 11.4% mai mare decat cel inregistrat in 2016 in aceeasi perioada
Marţi, 17 oct 2017      02:57
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 300 de participanţi şi aproximativ 20 de lectori la Conferinţa Managementul Dislipidemiilor, Obezităţii şi Sindromului Metabolic 2015

02 decembrie 2015    
Ajunsă la cea de-a V-a ediţie, Conferinţa Managementul Dislipidemiilor, Obezităţii şi Sindromului Metabolic a reunit la Bucureşti în perioada 27-28 noiembrie 2015 peste 300 de medici, specialişti în diabet, nutriţie şi boli metabolice, dar şi cardiologi şi medici de familie.
 
În cadrul sesiunilor ştiinţifice, lectorii au comentat împreună cazuri clinice, dar au prezentat şi cele mai relevante cercetări privind dislipidemiile, sindromul metabolic, infarctul, controlul glicemic sau colesterolul alimentar.
 
Cea de-a V-a Conferinţa Managementul Dislipidemiilor, Obezităţii şi Sindromului Metabolic  a fost un eveniment organizat științific de Federația Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. Co-președinții  manifestării au fost acad. Maya Simionescu, directorul Institutului Național de Biologie și Patologie Celulară și prof. univ. dr. Nicolae Hâncu, membru de onoare al Academiei Române şi preşedinte de onoare al Federației Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.
 

Management evenimentului a fost asigurat de Sănătatea Press Group.