Info SănătateaTV.ro: Directorul Regional pentru Europa al OMS: Vaccinarea inseamna siguranta, protectie si imunitate pentru copil Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Directorul Regional pentru Europa al OMS: Vaccinarea inseamna siguranta, protectie si imunitate pentru copil Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Directorul Regional pentru Europa al OMS: Vaccinarea inseamna siguranta, protectie si imunitate pentru copil Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa
Duminică, 30 apr 2017      06:19

Programul de instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet”, Bucuresti, 10 septembrie 2016

29 noiembrie 2016    
Educaţia terapeutică este extrem de necesară în rândul persoanelor cu diabet zaharat, în special a celor care abia au fost diagnosticate cu această afecţiune. Iar acest tip de educaţie poate fi făcută de asistenţii medicali, Programul de Instruire a educatorilor în diabet „Aplicaţii Practice ale Educaţiei Terapeutice în Diabet” fiind un instrument ce vine în sprijinul acestora.
 
În data de 10 septembrie 2016, Cursul E-Diab s-a desfăşurat la Bucureşti, coordonator local fiind prof. dr. Cristian Serafinceanu.
 
Participanţii au fost instruiţi cu privire la abordarea persoanei cu diabet zaharat, la comunicarea cu aceasta, dar şi în utilizarea unor dispozitive medicale specifice tratamentului diabetului.
 
Cursul E-Diab 2016 este un proiect al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet cu sprijinul companiei farmaceutice AstraZeneca.
Management eveniment: Sănătatea Press Group