Info SănătateaTV.ro: 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV
Duminică, 24 sep 2017      17:02

Intervenţie de diagnostic coronarografic, la Centrul Medical Hemodinamic

07 februarie 2012    
Coronarografia este o metodă de diagnostic minim invazivă, ce se realizează prin abordarea unuia dintre vasele ce ajunge în mod uzual la inimă şi prin injectarea unei substanţe de contrast. O astfel de tehnică se utilizează frecvent la Centrul Medical Hemodinamic. Intervenţia durează aproximativ 15 minute, timp în care pacientul nu este supus unei anestezii generale, ci doar uneia locale, respectiv în zona membrului superior sau al celui inferior. Această metodă este una de diagnostic şi nu de tratament, intervenţia de corectare fiind necesară doar dacă la nivelul coronarienelor se identifică nereguli.
 
O astfel de metodă de diagnostic a fost realizată de dr. Lucian Zarma la o pacientă în vârstă de 47 de ani. Femeia s-a adresat Centrului Medical Hemodinamic după ce, timp de un an de zile, a acuzat dureri în piept.
 
Clinica de Angiografie şi Terapie Endovasculară Hemodinamic este o companie specializată în domeniul radiologiei şi cardiologiei intervenţionale, oferind servicii unice în România atât de diagnosticare, cât şi de terapie. Astfel, cu ajutorul echipamentului ultramodern și personalului medical profesionist pacienții au parte de cea mai bună îngrijire medicală la Centrul Medical Hemodinamic.