Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata
Sâmbătă, 21 apr 2018      08:06
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Doi candidaţi pentru postul de preşedinte al Societăţii Române de Cardiologie

22 septembrie 2011    

Cel de-al 50-lea Congres Naţional de Cardiologie va reuni şi în 2011, în perioada 29 septembrie - 1 octombrie, specialişti cardiologi de top atât din ţară, cât şi din străinătate. Cu acest prilej se va alege şi preşedintele Societăţii Române de Cardiologie, pentru mandatul 2014 – 2017. Mai exact, alegerile vor avea loc în cea de-a doua zi a Congresului, în data de 30 septembrie.

Pentru funcţia de preşedinte al Societăţii Române de Cardiologie şi-au depus candidatura prof. univ. dr. Doina Dimulescu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Elias şi dr. Gabriel Tatu – Chiţoiu, medic primar cardiologie şi medicină internă, Clinica de Cardiologie şi Medicină Internă din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca. În cadrul unui interviu acordat pentru Sănătatea TV, prof. univ. dr. Eduard Apetrei, şeful Secţiei II Cardiologie din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare “C. C. Iliescu”, a subliniat importanţa şi nivelul ştiinţific înalt la care a ajuns Societatea Română de Cardiologie şi a declarat că cei doi candidaţi sunt personalităţi cunoscute în lumea cardiologiei şi în Societatea Română de Cardiologie, cu o pregătire excepţională şi cu o mare experienţă.
 
Un material cu prof. univ. dr. Doina Dimulescu poate fi urmarit aici, iar un material cu dr. Gabriel Tatu – Chiţoiu poate fi vizionat aici
 
Pe de altă parte, în cadrul Congresului Naţional de Cardiologie, prof. univ. dr. Eduard Apetrei va lansa cartea “Societatea Română de Cardiologie. Scurt istoric”. Cel de-al 50-lea Congres Naţional de Cardiologie va avea loc la Sinaia.