Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata
Sâmbătă, 21 apr 2018      08:06
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Personalități ale lumii medicale europene prezente la Prima Conferință Internațională a Societății Române de Hipertensiune

17 iulie 2012    

Prima Conferință Internațională a Societății Române de Hipertensiune și-a deschis porțile în data de 21 iunie 2012 la Iaşi, având invitate personalități de marcă ale lumii medicale europene, care au împărtăşit celor prezenţi din experienţa lor. Alături de cei 445 de participanţi români, au fost invitaţi şi  15 specialişti străini, care s-au arătat încântaţi de manifestarea ştiinţifică.

“Este o veste bună că o nouă societate s-a înfiinţat în Europa. Este un organism înfiinţat ca o societate, chiar dacă mulţi dintre profesioniştii din spatele acestuia cooperează de mulţi ani cu Societatea Europeană de HipertensiuneSocietatea Europeană de Hipertensiune şi-a luat angajamentul să răspândească excelenţa în întreaga Europă.  Ceea ce este foarte important în reducerea morbidităţii şi mortalităţii induse de hipertensiune este ca susţinerea să se răspândească şi în rândul populaţiei. Nu doar să fie menţinută în centrele de excelenţă. Este foarte clar că informaţiile despre cât de important este să tratezi şi să controlezi hipertensiunea pot fi aplicate la nivelul întregii populaţii” a declarat prof. univ. dr. Josep Redon, preşedinte Societatea Europeană de Hipertensiune.
 
Impresionaţi de nivelul ştiinţific al Primei Conferinţe Internaţionale a Societăţii Române de Hipertensiune au fost şi prof. univ. dr. Margus Viigimaa din Estonia şi prof. univ. dr. Gianfranco Parati din Italia.
 
Prima Conferinţă Internaţională a Societăţii Române de Hipertensiune s-a desfăşurat în perioada 21-23 iunie la Iaşi, La Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu.”