Info SănătateaTV.ro: Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata Statistici: 3% din populatia Romaniei sufera de boli reumatice de tip inflamator Campanie europeana de constientizare asupra bolilor reumatice, lansata si in Romania Norma de hrana a bolnavilor din spitalele bucurestene administrate de ASSMB va fi majorata
Sâmbătă, 21 apr 2018      08:02
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Problemele ritmologiei din România, subliniate la Simpozionul Heart Rhythm Update

15 aprilie 2011    

Simpozionul "Heart Rhythm Update", aflat la cea de-a treia ediţie, s-a desfăşurat în 2011 sub deviza cunoaşterii, a discuţiei şi a conştientizării problemelor de ritm din ţara noastră. Pe de altă parte, simpozionul a fost dedicat tuturor cardiologilor, care “trebuie să fie la curent cu tot ceea ce este nou în acest domeniu, să ştie cum să aplice ceea ce s-a achiziţionat pe scară tehnologică, terapeutică şi diagnostic.

De asemenea, aceştia trebuie să înţeleagă relaţia profesională între cardiolog şi ritmolog în vederea rezolvării cât mai utilă şi mai benefică a pacientului”, a declarat prof. univ. dr. Gheorghe Andrei Dan, şeful Clinicii Cardiologie din cadrul Spitalului Colentina şi preşedintele Simpozionului. Pe de altă parte, specialistul a atras atenţia şi asuprafaptului căritmologia, în România, este cu mult în urma celei din alte state europene. De altfel, o problemă ar fi şi numărul foarte mic de specialişti în ritmologie, dar şi fondurile insuficiente, potrivit prof. univ. dr. Gheorghe Andrei Dan.