Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Marţi, 24 apr 2018      08:27
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sportul imbunatateste starea generala de sanatate, ajuta in controlul afectiunilor si previne numeroase patologii

12 septembrie 2017    

Activitatea fizică, realizată constant și susținut, aduce numeroase beneficii stării generale de sănătate. Sportul activează metabolismul, îmbunătățește funcțiile organelor, crește nivelul endorfimelor în organism, menține o greutate optimă a corpului, ajută la întărirea oaselor, îmbunățește funcțiile mentale și mai mult decât atât, are un rol esențial în prevenirea afecțiunilor și un rol important în gestionarea anumitor patologii.

 
Sportul are un rol esențial în managementul multor afecțiuni. Există anumite tipuri de activitate fizică recomandate special ca direcție de tratament în diferite patologii.
 
Specialiștii recomandă efecturea a 30 de minute de activitate fizică în fiecare zi, care include mersul pe jos, urcatul scărilor sau pedalatul.