Info SănătateaTV.ro: Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer Debutul menstruatiei inainte de varsta de 12 ani creste riscul aparitiei problemelor cardiovasculare mai tarziu in viata A fost inregistrat un al doilea deces cauzat de gripa. Ministerul Sanatatii solicita intensificarea vaccinarii antigripale Anxietatea ar putea reprezenta un simptom precoce al aparitiei bolii Alzheimer
Joi, 18 ian 2018      21:38
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

60 de participanți la Pneumo Road Show Cluj-Napoca, 12 decembrie 2014

19 ianuarie 2015    

60 de participanți au asistat la Pneumo Road Show, ediția Cluj-Napoca, manifestare ce s-a desfășurat în data de 12 decembrie 2014. La eveniment au participat atât medici pneumologi cât și din alte specialități care au în centrul preocupărilorpacientul cu afecțiuni pulmonare.  

Astfel specialiștii prezenți la Cursul Pneumo Road Show Cluj Napoca au adus în atenția participanților ultimele noutăți cu privire la sindroamele bronșite cronice precum și metodele de diagnosticare a acestora.
 
„Aceste cursuri sigur îi ajută pe medici cu noutăți, dar indirect îi ajută pe pacienți. Medicii află care sunt ultimele scheme de tratament, scheme ce urmează sa fie aplicate pacienților ceea ce presupune o îmbunătățire a vieții lor, a calității vieții lor. Practic tot pentru pacient milităm, tot pe pacient îl ajutăm”, a declarat prof. univ. dr. Monica Pop, Clinica de Pneumologie Cluj-Napoca.
 
Pneumo Road Show Cluj-Napoca face parte dintr-o serie de evenimente pluridisciplinare, organizate în principalele centre universitare din România. Aceste evenimente au ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi, dar și din specialitățile implicate în managementul bolilor pulmonare.
 
Partener stiintific: Societatea Română de Pneumologie
Organizator local: Clinica de Pneumologie Cluj-Napoca
Proiect sustinut de Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group