Info SănătateaTV.ro: Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun Autoritatile au semnat protocolul pentru construirea unei maternitati in curtea spitalului „Sfantul Ioan” Ministerul Sanatatii: Guvernul acorda un ajutor de stat pentru aprovizionarea cu imunoglobulina Ministerul Sanatatii: 16 molecule noi, incluse pe lista medicamentelor compensate si gratuite OMS: Anual, intre 3000 si 5000 de copii se nasc cu sindromul Down Organizatiile neguvernamentale cer interzicerea totala a publicitatii la produsele din tutun
Sâmbătă, 24 mar 2018      02:37
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

60 de participanți la Pneumo Road Show Cluj-Napoca, 12 decembrie 2014

19 ianuarie 2015    

60 de participanți au asistat la Pneumo Road Show, ediția Cluj-Napoca, manifestare ce s-a desfășurat în data de 12 decembrie 2014. La eveniment au participat atât medici pneumologi cât și din alte specialități care au în centrul preocupărilorpacientul cu afecțiuni pulmonare.  

Astfel specialiștii prezenți la Cursul Pneumo Road Show Cluj Napoca au adus în atenția participanților ultimele noutăți cu privire la sindroamele bronșite cronice precum și metodele de diagnosticare a acestora.
 
„Aceste cursuri sigur îi ajută pe medici cu noutăți, dar indirect îi ajută pe pacienți. Medicii află care sunt ultimele scheme de tratament, scheme ce urmează sa fie aplicate pacienților ceea ce presupune o îmbunătățire a vieții lor, a calității vieții lor. Practic tot pentru pacient milităm, tot pe pacient îl ajutăm”, a declarat prof. univ. dr. Monica Pop, Clinica de Pneumologie Cluj-Napoca.
 
Pneumo Road Show Cluj-Napoca face parte dintr-o serie de evenimente pluridisciplinare, organizate în principalele centre universitare din România. Aceste evenimente au ca obiectiv creșterea gradului de educație medicală în rândul medicilor pneumologi, dar și din specialitățile implicate în managementul bolilor pulmonare.
 
Partener stiintific: Societatea Română de Pneumologie
Organizator local: Clinica de Pneumologie Cluj-Napoca
Proiect sustinut de Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group