Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Luni, 23 apr 2018      23:24
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Alergiile la polen, in prim-plan in Saptamana Mondiala a Alergiei 2016

08 aprilie 2016    
Alergiile la polen afectează un segment important al populației întreaga lume, diminuează calitatea vieții, precum și funcționarea din punct de vedere fizic, psihic și social.
 
În acest context, în Săptămâna Mondială a Alergiei, Organizația Mondială a Alergiilor își propune creșterea gradului de conștientizare cu privire la aceste alergii, mai ales că schimbările climatice agravează alergiile la nivel mondial.
 
Rinita alergică la polen este asociată frecvent cu conjunctivita alergică și se caracterizează de obicei prin rinoree (scurgeri nazale), congestie nazală (nas înfundat), prurit nazal și ocular (mîncărime de nas și ochi), lăcrimare, și uneori prurit al urechii interne și al palatului (mâncărime în ureche și cerul gurii), a explicat Conf. Univ. Dr. Florin-Dan Popescu, Medic primar Alergologie și Imunologie Clinică Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, Președinte Societatea Română de Alergologie şi Imunologie Clinică, într-un interviu acordat SănătateaTV.ro.
 
Săptămâna Mondială a Alergiei 2016 se desfășoară în perioada 4-10 Aprilie 2016