Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      14:34
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Pneumo Road Show 2016, Ploiesti

28 noiembrie 2016    

Informaţii de actualitate legate de astm, BPOC, cancer pulmonar şi interferenţe cu alte afecţiuni au fost aduse în atenţia participanţilor de specialişti în domeniu, în cadrul Pneumo Road Show Ploieşti ce s-a desfăşurat în data de 12 noiembrie 2016.

 

În ceea ce priveşte cancerul pulmonar, specialiştii spun că în ultima perioadă s-a putut observa o evoluţie a diagnoticului acestei afecţiuni, fapt care îi poate ajuta în individualizarea tratamentului pacientului în cauză.
 
În discuţie a fost adusă şi o altă formă de cancer cu o incidenţă în creştere, mezoteliomul, cauzată de expunerea îndelungată la pulberi de azbest.
 
Demarat în anul 2014, proiectul Pneumo Road Show continuă și în 2016 tradiţia simpozioanelor destinate actualităților în pneumologie, desfășurate în centre din întreaga țară.
 
Organizator ştiinţific: Societatea Română de Pneumologie
Partener: Astra Zeneca
Management eveniment: Sănătatea Press Group