Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Duminică, 18 mar 2018      00:08
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Programul de instruire a educatorilor in diabet „Aplicatii Practice ale Educatiei Terapeutice in Diabet”, Brasov, 3 septembrie 2016

28 noiembrie 2016    
Asistenţii medicali joacă un rol esenţial în educarea persoanei nou depistate cu diabet zaharat, dar şi a celor care suferă deja de această afecţiune. În acest sens, Asociaţia Română de Educaţie în Diabet desfăşoară la nivel naţional Programul de Instruire a educatorilor în diabet „Aplicaţii Practice ale Educaţiei Terapeutice în Diabet”, prin care asistenţii sunt instruiţi cu privire la abordarea persoanei cu diabet zaharat. În data de 3 septembrie 2016, Cursul E-Diab s-a desfăşurat la Braşov, coordonator local fiind dr. Ioana Ferariu.
 
Pe lângă modul în care trebuie să interacţioneze şi să comunice cu persoana cu diabet astfel încât aceasta să îşi poată înţelege mai bine boala cu care a fost diagnosticată sau de care suferă, participanţii au fost instruiţi şi în utilizarea unor dispozitive medicale specifice tratamentului acestei boli şi au luat parte activ la simulări de caz. În acest fel, au putut pune în practică noţiunile teoretice prezentate în timpul cursului.
 
Cursul E-Diab 2016 este un proiect al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet cu sprijinul companiei farmaceutice AstraZeneca.

Management eveniment: Sănătatea Press Group