Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Duminică, 18 mar 2018      00:09
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

(P) Secţia de Radioterapie, nucleul Centrului OncoFort

11 februarie 2015    

Cancerul de prostată reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în rândul populaţiei de sex masculin. Pe lângă cancerul de colon şi de sân, Gral Medical prin Centrul OncoFort oferă servicii specializate atât de diagnostic cât şi de tratament, la cele mai înalte standarde, şi pentru cancerul de prostată. Astfel, pacienţii beneficiază în cadrul Centrului Oncofort de o îngrijire specifică şi cu rezultate optime.

Unul dintre punctele forte ale Spitalului Oncofort este secția de radioterapie. Aceasta este dotată cu aparatură de ultimă generație ce oferă Radioterapie conformațională tridimensională(3D-CRT) Radioterapie cu ajustarea intensității (IMRT). De altfel Oncofort este singurul centru din țară care folosește un accelerator de particule cu cel mai mare număr de energii, 7 mai exact, oferind astfel pacientului șansa personalizării planului de tratament.
 
Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical oferă pacienţilor cele mai moderne metode de diagnostic şi tratament şi dispune de specialişti din ţară şi din străinătate ce aplică o abordare de talie internaţională tumorilor.