Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018 Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Congresul National al Societatii Romane de Transplant Medular, editia 2018
Duminică, 18 mar 2018      00:10
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Sportul imbunatateste starea generala de sanatate, ajuta in controlul afectiunilor si previne numeroase patologii

12 septembrie 2017    

Activitatea fizică, realizată constant și susținut, aduce numeroase beneficii stării generale de sănătate. Sportul activează metabolismul, îmbunătățește funcțiile organelor, crește nivelul endorfimelor în organism, menține o greutate optimă a corpului, ajută la întărirea oaselor, îmbunățește funcțiile mentale și mai mult decât atât, are un rol esențial în prevenirea afecțiunilor și un rol important în gestionarea anumitor patologii.

 
Sportul are un rol esențial în managementul multor afecțiuni. Există anumite tipuri de activitate fizică recomandate special ca direcție de tratament în diferite patologii.
 
Specialiștii recomandă efecturea a 30 de minute de activitate fizică în fiecare zi, care include mersul pe jos, urcatul scărilor sau pedalatul.