Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Sâmbătă, 17 mar 2018      14:32
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Titlul Honoris Causa al Academiei de Stiinte Medicale din Republica Moldova, pentru prof. Frank Bowling din Marea Britanie

15 martie 2017    

Simpozionul ştiințific dedicat abordării multidisciplinare a piciorului diabetic, organizat de Asociația de Podiatrie în Chișinău, a fost marcat de decernarea titlului de Honoris Causa al Academiei de Științe Medicale din Republica Moldova profesorului Frank Bowling, din Marea Britanie.

 

Distincția a fost oferită în semn de recunoștință și apreciere pentru întreaga sa activitate medicală desfășurată în ultimii 20 de ani, dedicată piciorului în general și piciorului diabetic în special.
 
De asemenea, profesorului i-a fost recunoscută și apreciată colaborarea cu specialiștii din Republica Moldova și implicarea în activități de instruire, informare și educare a medicilor din țară.