Info SănătateaTV.ro: Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer
Miercuri, 25 apr 2018      00:48
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Peste 1000 de chirurgi romani prezenţi la Conferinţa Naţională de Chirurgie

24 mai 2011    

Un eveniment de excelenţă şi tradiţie pentru chirurgia românească, Conferinţa Naţională de Chirurgie, s-a desfăşurat în perioada 19-21 mai 2011, la Sibiu. Manifestarea a reunit specialişti chirurgi de renume din România, dar şi de peste hotare.  Societatea Română de Chirurgie s-a implicat în organizarea Conferinţei Naţionale de Chirurgie, alături de Academia de Ştiinţe Medicale din România şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, astfel încât peste 1000 de participanţi să beneficieze de lucrări ştiinţifice de excepţie şi să ia parte la un schimb de experienţe şi cunoştinţe în vederea îmbunătăţirii colaborării într-un domeniu atât de complex precum este chirurgia.

Noutăţile remarcabile în domeniul chirurgiei, de o calitate ştiinţifică, educativă şi academică, au fost asigurate de chirurgi de renume din România, iartemele au fost axate pe patologie colorectală, dată fiind incidenţa mare a cancerului colorectal, dar şi subiecte varia şi noutăţi revoluţionare în chirurgie. Tot în cadrul evenimentului s-a desfăşurat o expoziţie a principalilor furnizori de echipamente medicale necesare în chirurgie, precum şi o sesiune de postere. Mai mult, au fost amplasate stand-uri de cărţi şi tratate relevante pentru domeniul chirurgical, iar cei prezenţi s-au putut bucura şi de o lansare de carte sub redacţia prof. univ. dr. Florian Popa.
 
Organizatorii Conferinţei Naţionale de Chirurgie desfăşurate în perioada 19-21 mai 2011 au fost Societatea Română de Chirurgie, Academia de Ştiinţe Medicale din România şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.
 
Operatorului conferinţei, compania Eventer Net, are în spate o experienţă de 10 ani în organizarea de evenimente medicale, concretizată în peste 70 de congrese şi conferinţe, la care au participat peste 22.000 de medici.
 
Conferinţa de Chirurgie de la Sibiu a însemnat un efort organizatoric de peste opt luni, timp în care Eventer Net a furnizat integral serviciile de organizare specifice unui eveniment medical: de la logistică şi serviciile de comunciare cu partipanţii, până la serviciile turistice şi serviciile electronice.