Info SănătateaTV.ro: Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare
Vineri, 27 apr 2018      02:43
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Chirurgia plastică implică tehnici chirurgicale şi artă

11 mai 2011    

Fiecare operaţie reprezintă o provocare pentru că implică şi o artă, pe langă tehnicile chirurgicale utilizate. Declaraţia îi apaţine dr. Cristian Niţescu, medic primar chirurgie estetică în cadrul Spitalului de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti şi a fost făcută în cadrul Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România.

În timpul unei interventii chirurgicale, pot apărea elemente ce ţin de neprevăzut, iar reuşită cazului depinde foarte mult de experienţa şi măiestria chirurgului plastician, a explicat dr. Cristian Niţescu.