Info SănătateaTV.ro: Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare
Vineri, 27 apr 2018      02:49
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Chirurgia plastică din România, apreciată pe plan internaţional

12 mai 2011    

Dr. Per Heden, medic coordonator al Akademikliniken din Stockholm a fost invitatul special al Allergan în cadrul Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România, desfăşurată în perioada 28 – 30 aprilie 2011, la Timişoara. Cu acest prilej, reputatul chirurg plastician a realizat alături de prof.univ.dr. Tiberiu Bratu, vicepreşedintele Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România,o intervenţie de corectare a asimetriei şi augmentare primară, la o pacientă tânără.

Potrivit specialistului, multe dintre femei apelează la operaţiile de mărire a sânilor nu din vanitate, ci pentru că astfel îşi recâştigă încrederea în ele. Totodată, dr. Per Heden s-a arătat impresionat de interesul  specialiştilor plasticieni din ţara noastră faţă de noutăţile apărute în domeniul chirurgiei plastice, reconstructive şi estetice. De altfel, necesitatea organizării unor conferinţe de o asemenea amploare şi pe viitor a fost un alt subiect atins de dr. Per Heden, care va mai reveni în ţara noastra pentru a menţine colaborarea cu medicii specialişti din România.