Info SănătateaTV.ro: Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare Mii de oameni din sistemul sanitar protesteaza in fata Guvernului Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, acreditat ca centru de expertiza pentru boli hematologice rare
Vineri, 27 apr 2018      02:44
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Chirurgia plastică din România este într-o evoluţie permanentă

05 mai 2011    

Cu ocazia Conferinţei Naţionale Anuale a Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din România, care a avut loc la Timişoara, la hotel Continental, în perioada 28-30 aprilie 2011, prof. univ. dr. Tiberiu Bratu, vicepreşedinte al Asociaţiei Chirurgilor Plastici din România, ne-a declarat că în ultimii 20 de ani chirurgia plastică din ţara noastră a evoluat considerabil, ajungând la standarde europene sau chiar mondiale.

Faptul că există o colaborare între specialiştii români şi cei străini, precum şi organizarea unor conferinţe şi congrese ştiinţifice în acest domeniu, dar şi faptul că există aparatură de ultimă generaţie utilizată în clinicile noastre, îi ajută atât pe medicii care activează în domeniu, cât şi pe cei care aleg această specializare în viitor.