Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      09:25
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Psoriazisul, o afecţiune dermatologică gravă

  Renumiţi medici specialiştiși dermatologi au atras atenţia asupra unei boli grave, psoriazisul, cu ocazia unei conferințe de presă organizate de Ziua Mondială a Psoriazisului.

  vezi mai mult...
 • Melanomul - Simptome si diagnostic

  Aluniţele sunt acele leziuni pigmentare pe care le observăm la nivelul corpului, pe care le putem avea din copilărie, de la naştere sau care pot apărea în cursul vieţii.

  vezi mai mult...
 • Matreata

  Dr. Elena Oprea prezintă principalele aspecte legate de apariţia mătreţii dar şi efectele pe care un tratament ales şi aplicat corect le poate avea în procesul de eliminare a acestei afecţiuni.

  vezi mai mult...
 • Psoriazisul

  Dr. Lia Cavaropol, medic specialist dermatovenerologie, Spitalul de Boli Infecţioase Matei BalşPsoriazisul este o afecţiune cutanată cronică, cu evoluţie de lungă durată.

  vezi mai mult...
 • Pistruii - cum scăpăm de ei

  Elena Oprea, dermatolog Insectfarm Elena Oprea, dermatolog Insectfarm ne prezintă un fenomen dermatologic care este comun foarte multor persoane.

  vezi mai mult...
 • Acneea

  Cauzele de apariţie ale acneei, tipurile de manifestare şi tratamentul acestei afecţiuni dermatologice cu ajutorul substanţelor biologice active.

  vezi mai mult...
Pagina: << 1 2 3 4


BoliPulmonare

CATEGORII EMISIUNI SANATATE