Info SănătateaTV.ro: Studiu: Mai mult de jumatate dintre adolescenti considera spalatul pe dinti o activitate enervanta Studiu: Miscarea nu previne blocarea arterelor coronare Durata de viata poate fi prelungita mergand pe jos chiar si mai puțin de doua ore pe saptamana Studiu: Mai mult de jumatate dintre adolescenti considera spalatul pe dinti o activitate enervanta Studiu: Miscarea nu previne blocarea arterelor coronare Durata de viata poate fi prelungita mergand pe jos chiar si mai puțin de doua ore pe saptamana Studiu: Mai mult de jumatate dintre adolescenti considera spalatul pe dinti o activitate enervanta Studiu: Miscarea nu previne blocarea arterelor coronare Durata de viata poate fi prelungita mergand pe jos chiar si mai puțin de doua ore pe saptamana
Luni, 23 oct 2017      20:09
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!
 • Melanomul - Simptome si diagnostic

  Aluniţele sunt acele leziuni pigmentare pe care le observăm la nivelul corpului, pe care le putem avea din copilărie, de la naştere sau care pot apărea în cursul vieţii.

  vezi mai mult...
 • Matreata

  Dr. Elena Oprea prezintă principalele aspecte legate de apariţia mătreţii dar şi efectele pe care un tratament ales şi aplicat corect le poate avea în procesul de eliminare a acestei afecţiuni.

  vezi mai mult...
 • Psoriazisul

  Dr. Lia Cavaropol, medic specialist dermatovenerologie, Spitalul de Boli Infecţioase Matei BalşPsoriazisul este o afecţiune cutanată cronică, cu evoluţie de lungă durată.

  vezi mai mult...
 • Pistruii - cum scăpăm de ei

  Elena Oprea, dermatolog Insectfarm Elena Oprea, dermatolog Insectfarm ne prezintă un fenomen dermatologic care este comun foarte multor persoane.

  vezi mai mult...
 • Acneea

  Cauzele de apariţie ale acneei, tipurile de manifestare şi tratamentul acestei afecţiuni dermatologice cu ajutorul substanţelor biologice active.

  vezi mai mult...
Pagina: << 1 2 3 4

CATEGORII EMISIUNI SANATATE