Info SănătateaTV.ro: Specialisti: Screeningul de neuropatie diabetica este esential pentru reducerea ratei amputatiilor asociate diabetului zaharat Pacientii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, identificati prin bratari personalizate Care sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de cap matinale Specialisti: Screeningul de neuropatie diabetica este esential pentru reducerea ratei amputatiilor asociate diabetului zaharat Pacientii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, identificati prin bratari personalizate Care sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de cap matinale Specialisti: Screeningul de neuropatie diabetica este esential pentru reducerea ratei amputatiilor asociate diabetului zaharat Pacientii de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, identificati prin bratari personalizate Care sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de cap matinale
Luni, 11 dec 2017      22:49
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Cartea “Viitorul Homeopatiei”, de Christian Boiron, a fost lansată în România

14 iunie 2011    

Lansarea cărţii “Viitorul Homeopatiei” de Christian Boiron a fost un eveniment emoţionant pentru cei prezenţi în data de 9 iunie 2011, în cadrul librăriei Humanitas din Bucureşti. Printre invitaţii care au luat cuvântul în cadrul lansării, s-au numărat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent în Ştiinţe Medicale, dr. Gabriela Făgărăşanu, traducătorul cărţii şi Oana Cuzino, director editorial la revista “Ce se întâmplă, doctore?”.

Christian Boiron, preşedinte al laboratorului homeopatic Boiron susţine ideea integrării depline a homeopatiei în sânul medicinei, în toate dimensiunile sale: ştiinţifică, spitalicească, universitară, ca fiind calea cea mai probabilă şi mai pertinentă. Şi asta, pentru a-i da bolnavului şanse cât mai mari de vindecare. "Am suficientă încredere în interesul actual stârnit de homeopatie şi în potenţialul ei pentru a îndrăzni să-i scot în evidenţă slăbiciunile şi limitele. Exact ca şi în cazul alopatiei, este necesar ca ea să fie evaluată în permanenţă, repusă neîncetat în discuţie şi dezvoltată, ca să dea rezultate şi mai bune în tratarea bolnavilor şi bolilor", spune Christian Boiron, autorul cărţii.