Info SănătateaTV.ro: APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic APMGR: Mii de medicamente ieftine risca sa fie scoase de pe piata romaneasca (P) Cum sa evitam amputatiile in cazul piciorului diabetic? Ce rol are podiatrul? (P) Cum ne protejam picioarele in cazul in care avem diabet (P) Cum ingrijim piciorul diabetic. Reguli simple ce asigura sanatatea piciorului (P) Semnalele care ar trebui sa te determine sa mergi la medic pentru a verifica daca ai picior diabetic
Miercuri, 23 mai 2018      01:33
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Medicamentele homeopatice ar putea fi folosite şi în spitale

06 aprilie 2011    

Datorită proprietăţilor lor terapeutice, medicamentele homeopatice ar trebui folosite şi în spitale, alături de medicamentele alopate. Cel puţin aceasta este recomandarea făcută de prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent în ştiinţe medicale. Potrivit specialistului în homeopatie, recuperarea pacientului ar fi mult mai rapidă dacă cele două tipuri de medicamente s-ar administra concomitent.

Altfel spus, “dacă în clinicile chirurgicale bolnavii ar fi trataţi şi preoperator cu sedative ale sistemului nervos ca să suporte mai uşor operaţia, cu pregătitoare împotriva sângerărilor excesive în timpul operaţiei, şi postoperator cu medicamentele homeopatice care opresc sângerările, care calmează durerile şi care grăbesc cicatrizările, atunci perioada dificilă de după operaţie ar fi mult scurtată”, a mai adăugat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu.
 
În acest material este prezentat un produs homeopat. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.
 
Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.