Info SănătateaTV.ro: Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani Speranta de viata in Romania a ajuns la 75 de ani, dar inca este cu aproape sase ani sub media UE Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani
Sâmbătă, 16 dec 2017      10:58
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Principiile medicamentelor homeopatice

24 februarie 2011    

Potrivit legilor care stau la baza utilizării medicamentelor, există două categorii de medicamente, de altfel şi singurele, respectiv medicamentele alopate şi medicamentele homeopatice. Pentru a înţelege mai bine ce reprezintă cele două tipuri de medicamente, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu, doctor docent în ştiinţe medicale, spune că este necesar ca populaţia să înţeleagă mai întâi noţiunea de medicament. Potrivit doctorului docent în ştiinţe medicale, conceptul de medicament este unul singur, orice substanţă şi orice produs folosit pentru a trata bolile numindu-se medicament. Totodată, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu a subliniat şi legea similitudinii, care este de altfel şi legea fundamentală a homeopatiei.   

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron România sunt elaborate după metode farmaceutice riguroase şi aplicând întreaga tehnologie modernă existentă, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agenţia Naţională a Medicamentului, în urma unor testări specifice, şi înregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc. Începând cu data de 24 februarie, în ziua de joi a săptămânii pare, va putea fi urmărit pe prima pagină a platformei online SănătateaTV.ro un serial educativ despre beneficiile homeopatiei, în colaborare cu Laboratoarele Boiron România. Pentru celelalte zile ale săptămânii, emisiunile vor putea fi accesate din secţiunea Homeopatie de pe platforma SănătateaTV.ro.
 
În acest material este prezentat un produs homeopat. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.
 
Articolul aferent acestui material video poate fi accesat aici
 
Mai multe informații despre beneficiile homeopatiei pot fi citite pe www.comunicatemedicale.ro
 
Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.