Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Marţi, 24 apr 2018      08:26
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Tratamentul imunostimulator este greşit înţeles de oameni

04 mai 2011    

Sfera de întrebuinţare a tratamentelor homeopatice o egalează pe cea a tratamentelor alopate, potrivit prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu. În ceea ce priveşte tratamentele imunostimulatoare, prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu a subliniat faptul că majoritatea acestor tratamente se face cu produse naturale, pe bază de plante medicinale, cel mai cunoscut tratament imunostimulator fiind echinaceea. Celelalte imunostimulatoare se întâlnesc, de exemplu, în muşeţel, calendula, gălbenele şi pătlagină.

Cu toate acestea, “imunostimulatoarele au fost şi sunt în continuare greşit înţelese de populaţie. Un om sănătos nu are nevoie de imunostimulare, ci doar persoanele care au stări de despresii imunitare, respectiv bolnavii cronici, vârstnici de regulă, sau cele cu sindrom depresiv accentuat . Orice imunostimulator dacă este luat mai mult decât trebuie va duce la o suprastimulare a sistemului imunitar, fapt ce se traduce printr-o nefuncţionare a acestuia”, a mai declarat prof. univ. dr. Dumitru Dobrescu.

Medicamentele homeopatice produse de Laboratoarele Boiron România sunt elaborate după metode farmaceutice riguroase şi aplicând întreaga tehnologie modernă existentă, cu respectarea stricta a normelor GMP. Medicamentele homeopatice produse de Boiron sunt autorizate de Agenţia Naţională a Medicamentului, în urma unor testări specifice, şi înregistrate ca medicamente benefice organismului omenesc. De două ori pe lună va putea fi urmărit pe prima pagină a platformei online SănătateaTV.ro un serial educativ despre beneficiile homeopatiei, în colaborare cu Laboratoarele Boiron România. Pentru celelalte zile ale săptămânii, emisiunile vor putea fi accesate din secţiunea Homeopatie de pe platforma SănătateaTV.ro.

În acest material este prezentat un produs homeopatic. Citiţi cu atenţie prospectul/informaţiile de pe ambalaj.

Acesta este un material publicitar. Informaţiile furnizate aparţin persoanei intervievate. Pentru orice problemă de sănătate adresaţi-vă medicului.