Info SănătateaTV.ro: Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare Medicii de la Maternitatea Cantacuzino au primit un incubator ultraperformant Programul de preventie a diabetului zaharat de tip 2 si a bolilor civilizatiei, „inCerc”, lansat astazi la Ploiesti Spitalul Clinic Cantacuzino are o sala de operatie noua Activitatile casnice si mersul pe jos pot ajuta la prevenirea deceselor din cauza problemelor cardiovasculare
Miercuri, 27 sep 2017      00:51

Imunizarea salvează anual peste 3 milioane de vieți în întreaga lume

26 aprilie 2012    
Ultimele estimări ale Organizației Mondiale a Sănătății arată că imunizarea salvează anual mai mult de 3 milioane de vieţi în întreaga lume şi protejează multe alte milioane de persoane de suferinţa generată de boli şi dizabilităţi. Acest lucru a fost semnalat și în cadrul Săptămânii Europene a Imunizării, desfășurată în perioada 21-27 aprilie 2012.
 
Românii nu sunt receptivi la vaccinări fie din cauza mediatizării reacțiilor adverse, fie din cauza mentalității greșite. În schimb, specialiștii ne sfătuiesc să ne prezentăm la medic și să ne vaccinăm, atât  timp cât Casa Națională de Asigurări de Sănătate ne pune la dispoziție un pachet minim de servicii medicale gratuite.
 
Cancerul de col uterin  este una dintre problemele de sănătate publică din lume. România se situează pe primul loc în Uniunea Europeană în privința mortalității cauzate de cancerul de col uterin. Mihaela Geoană, președintele Fundației Renașterea consideră că vaccinarea împotriva cancerului de col uterin este benefică.