Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018 Ministrul Sanatatii: „Intentionam sa demaram campanii de vaccinare in zonele cu focare de rujeola si populatie vulnerabila” Campanie de constientizare a importantei vaccinarii in scolile din Bucuresti OMS: Peste 19 milioane de copii din lumea intreaga sunt nevaccinati sau vaccinati partial Studentii Facultatii de Medicina din Bucuresti dau startul primei editii a Campaniei „Doneaza sange! Fii erou!” din 2018
Luni, 23 apr 2018      23:22
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Dr. D. Mihăilă: Nu îmi voi depune candidatura dacă va exista un contracandidat pregătit să preia conducerea FNPMF

22 iunie 2011    

Preşedintele interimar al Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, dr. Doina Mihăilă, nu ştie cu exactitate dacă va mai candida pentru conducerea organizaţiei. Însă, dacă va face acest lucru speră să aibă cât mai mulţi contracandidaţi.

Şi asta chiar dacă până în data de 20 iunie 2011 nu şi-a depus nimeni candidatura. „Sper să fie mai mulţi contracandidaţi. Nu ştiu încă dacă voi participa, voi vedea. Dacă există candidaţi la postul de preşedinte, care îşi vor depune candidatura şi CV-ul, şi eu voi considera că una dintre acele persoane poate fi bună ca şi preşedinte de Federaţie nu voi mai depune candidatura”, a declarat dr. Doina Mihăilă într-un interviu acordat Sănătatea TV.