Info SănătateaTV.ro: Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer Federatia Sindicala Hipocrat isi manifesta sustinerea fata de protestele anuntate de reprezentantii Sanitas Proiect derulat de Asociatia P.A.V.E.L. si arhitectul Daniel Bratescu pentru sustinerea copiilor bolnavi de cancer
Miercuri, 25 apr 2018      08:15
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Dr. Rodica Tănăsescu: “Îmi este silă că sunt medic de familie în România!”

14 iunie 2011    

“Îmi este silă că sunt medic de familie în România!”. Aceasta este declaraţia dură făcută de dr. Rodica Tănăsescu, după ce şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al Societăţii Naţionale de Medicina Familiei în cadrul unei dezbateri publice ce a avut loc în data de 10 iunie 2011. Decizia de a demisiona din fruntea unei organizaţii patronale a fost luată şi de dr. Doina Mihăilă care a renunţat la funcţia de preşedinte al Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie. Demisiile au venit după ce nu s-a putut obţine finanţarea pentru cabinetele medicilor de familie.

În urma unei şedinţe din data de 12 iunie 2011, reprezentanţii Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie şi Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dr. Doina Mihăilă şi dr. Rodica Tănăsescu, au anunţat că acceptă să rămână preşedinţi interimari ai celor două organizaţii până la următoarele alegeri.