Info SănătateaTV.ro: Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie Statistici: Peste 30% dintre cancerele din sfera ginecologica sunt depistate in stadiile 2 si 3 Sorina Pintea: „Avem semnate cinci contracte pentru infiintarea unor centre de screening. Mai urmeaza trei” Specialisti din domeniul onco-ginecologic participa la Bucuresti la Forumul National de Gineco-Oncologie
Luni, 19 mar 2018      16:45
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Medicii de familie nu sunt de acord cu semnarea contractului-cadru

14 februarie 2011    

Atac dur al medicilor de familie la adresa Ministerului Sănătăţii şi Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Reprezentanții acestora au declarat că medicii de familie refuză să semneze contractul-cadru și anunță că vor fi acţionate în instanţă o serie de acte normative.

Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă, în data de 12 februarie 2011, în care au fost prezentate demersurile pe care sunt dispuşi să le facă medicii de familie pentru reglementarea situaţiei alarmante în care se află, care le „afectează profesia, cât şi starea de sănătate a pacienţilor”.
  
Medicii de familie mai spun că, în urma măsurilor şi legilor pe care Ministerul Sănătăţii şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate le-au luat, au decis un set de măsuri severe pentru a preveni colapsul sistemului de sănătate românesc.
 
În replică, ministrul Sanatatii, Cseke Attila,afirma ca nu intelege protestul medicilor de familie.