Info SănătateaTV.ro: MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente MS: A fost finalizat procesul de achizitie a vaccinului pneumococic conjugat cu 13 valente
Vineri, 18 aug 2017      15:47

Peste 1.800 de medici de familie au participat la cea de-a VIII-a ediţie a Conferinței Naționale de Medicina Familiei

02 aprilie 2012    

Peste 1800 de medici de familie din toată ţara au participat la cea de-a VIII-a ediţie a Conferinței Naționale de Medicina Familiei, desfăşurată în Bucureşti, în perioada 28-31 martie 2012. Participarea numeroasă a arătat încă o dată solidaritatea intre medici.

Pe parcursul Conferinței Naționale de Medicina Familiei au avut loc sesiuni de simpozioane, ateliere interactive, dezbateri pe teme de actualitate, dar si expoziții medicale.  Una dintre temele Conferinței Naționale de Medicina Familiei a fost siguranța pacientului.
 
Tot în cadrul Conferinței Naționale de Medicina Familiei a fost prezentat raportul Nivel, care evidențiază situația cabinetelor medicale și dotările existente, dar și rezultatele unor chestionare distribuite medicilor din toată țara.
 
Cea de-a  VIII-a editie a Conferinței Naționale de Medicina Familiei a fost organizată de Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov și de Societatea Națională de Medicina Familiei.