Info SănătateaTV.ro: Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente
Miercuri, 20 sep 2017      08:50

Proiectele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei pentru 2011

10 ianuarie 2011    

În ciuda tuturor problemelor cu care s-au confruntat medicii de familie în 2010, la nivelul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dar şi la nivelul asociaţiilor de profil, lucrurile sunt ceva mai bune în acest an. Drept urmare, obiectivele pentru 2011 sunt multe, iar reprezentanţii Societăţii se implică activ pentru ca acestea să fie atinse. Eforturile au fost depuse încă din 2010 când a fost lansată noua Agendă a medicului de familie pentru 2011, o agendă cu algoritmi de diagnostic şi tratament. O altă realizare este Ziarul medicului de familie, care a ajuns la al treilea număr şi care este distribuit în toată ţara, potrivit dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei.

De asemenea, în 2011 vor fi organizate conferinţe naţionale şi regionale adresate medicilor de familie, iar din luna ianuarie 2011, Societatea Naţională de Medicina Familiei va lansa un curs online de patologie respiratorie ce se va desfăşura sub forma unei forme de învăţământ la distanţă. Mai mult, întrucât prevenţia este extrem de importantă, la nivelul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, în 2011, va exista şi un proiect de educaţie pentru pacienţi, a mai subliniat dr. Rodica Tănăsescu.