Info SănătateaTV.ro: Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal Prognoza: Romania va avea mult mai multe zile caniculare Accesul pacientilor la medicamente inovative, extins prin intermediul unei Ordonante de Urgenta Studii: Romania, pe locul 4 si 7 in topul tarilor europene unde adolescentii de 13 si 15 ani fumeaza saptamanal
Joi, 26 apr 2018      00:00
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Proiectele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei pentru 2011

10 ianuarie 2011    

În ciuda tuturor problemelor cu care s-au confruntat medicii de familie în 2010, la nivelul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, dar şi la nivelul asociaţiilor de profil, lucrurile sunt ceva mai bune în acest an. Drept urmare, obiectivele pentru 2011 sunt multe, iar reprezentanţii Societăţii se implică activ pentru ca acestea să fie atinse. Eforturile au fost depuse încă din 2010 când a fost lansată noua Agendă a medicului de familie pentru 2011, o agendă cu algoritmi de diagnostic şi tratament. O altă realizare este Ziarul medicului de familie, care a ajuns la al treilea număr şi care este distribuit în toată ţara, potrivit dr. Rodica Tănăsescu, preşedintele Societăţii Naţionale de Medicina Familiei.

De asemenea, în 2011 vor fi organizate conferinţe naţionale şi regionale adresate medicilor de familie, iar din luna ianuarie 2011, Societatea Naţională de Medicina Familiei va lansa un curs online de patologie respiratorie ce se va desfăşura sub forma unei forme de învăţământ la distanţă. Mai mult, întrucât prevenţia este extrem de importantă, la nivelul Societăţii Naţionale de Medicina Familiei, în 2011, va exista şi un proiect de educaţie pentru pacienţi, a mai subliniat dr. Rodica Tănăsescu.