Info SănătateaTV.ro: La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016
Joi, 22 feb 2018      12:37
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Proiectul privind infiinţarea unui Centru de Primiri Urgenţe la Fundeni este tot mai aproape de realizare

15 iunie 2011    

Proiectul privind înfiinţarea unui Centru de Primiri Urgenţe la Institutul Clinic Fundeni, document aflat încă în redactare, ar putea ajunge la Ministerul Sănătăţii spre a fi analizat în aproximativ o lună, potrivit dr. Carmen Orban, managerul Institutului Clinic Fundeni. Înfiinţarea unui Centru de Primiri Urgenţe este unul dintre obiectivele principale ale managerului Institutului Clinic Fundeni întrucât aici nu există un astfel de centru.

“Am informat Ministerul Sănătăţii şi chiar am avut o vizită a domnului secretar de stat Raed Arafat, ne-am sfătuit împreună şi a zis că putem conta pe sprijinul dânsului în a prezenta un material foarte bine documentat domnului ministru Cseke Attila. Suntem încă în faza de redactare a proiectului care urmează să îl înaintăm domnului ministru. În maxim o lună putem înainta la Minister proiectul pentru că vreau să vorbim pe date concrete, adică exact pe ce trebuie să avem, pe o estimare cât mai aproape de realitate. În maxim o lună sper să ajungă acest document la Minister”, a declarat pentru Sănătatea TV dr. Carmen Orban.