Info SănătateaTV.ro: Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa Vaccinarea: o problema de sanatate publica. Copii, dincolo de cifre. Fiecare copil merita sansa la o viata sanatoasa
Joi, 27 apr 2017      15:45

SMURD va primi lunar 30 de tone de combustibil din partea Rompetrol

17 decembrie 2009    

Fundaţia pentru SMURD, grupul Rompetrol şi Inspectoratul General de Aviaţie al Ministerului Administraţiei şi Internelor au încheiat astăzi un parteneriat pentru susţinerea urgenţelor pe cale aeriană, a deplasării personalului medical şi a transportării victimelor. Acest parteneriat presupune acordarea de către Rompetrol către SMURD, a 30 de tone de combustibil Jet A 1, pe lună, cantitate estimată pentru operarea celor două elicoptere din Bucureşti şi Târgu Mureş.

“Acest ajutor, de 30 de tone de combustibil primite lunar, ne permite să definitivăm şi alte proiecte ale SMURD, precum pornirea unui echipaj SMURD la Iaşi şi instruirea suplimentară a piloţilor”, a declarat dr. Raed Arafat, fondatorul SMURD în România.

SMURD a început, din anul 2008, să efectueze intervenţii aeriene de urgenţă la nivel naţional, reuşind astfel să transporte şi să salveze peste 1670 de persoane rănite.