Info SănătateaTV.ro: La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016 La Spitalul Militar s-a inaugurat cel mai performant centru de medicina nucleara din Europa OMS: In 2017, numarul de cazuri de pojar a crescut de patru ori, comparativ cu 2016
Joi, 22 feb 2018      12:41
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Prof. univ. dr. Ion Bruckner, premiat de Asociaţia Medicală Română

18 aprilie 2011    

Prof. univ. dr. Ion Bruckner, preşedintele Societăţii Române de Medicină Internă a fost unul dintre laureaţii Premiilor Anuale ale Asociaţiei Medicale Române, pentru activitatea sa în Societatea Română de Medicină Internă. În acest context, prof. univ. dr. Ion Bruckner a subliniat încă o dată importanţa specialităţii de medicină internă, care în ultimele decenii a străbătut un drum destul de fragmentat.

Cu toate acestea, “medicina internă continuă însă să existe întrucât bolnavii au în continuare nevoie de doctori. Societatea Română de Medicină Internă are în prezent 1500 de membri, iar din anul 2006 face parte din Federaţia Europeană de Medicină Internă. Premiul pe care îl primesc este foarte important pentru societatea pe care o conduc, este un simbol al tuturor eforturilor depuse în medicina internă şi al recunoaşterii acestei specialităţi”, a declarat prof. univ. dr. Ion Bruckner. Premiile Anuale ale Asociaţiei Medicale Române au fost acordateîn cadrul Congresului Anual al Asociaţiei Medicale Române, ce a avut loc în perioada 14-16 aprilie 2011.