Info SănătateaTV.ro: Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic Ministrul Sanatatii: Barocamera de la Spitalul Floreasca nu poate fi folosita pentru pacientii cu arsuri grave Invatamantul superior medical modern, cheia pentru un sistem de sanatate performant MS: Guvernul a adoptat noua metodologie de calcul a preturilor medicamentelor iesite de sub patent Prof. univ. dr. Lucian Miron: Cancerul mamar triplu test negativ are factori de risc diferiti fata de cancerul mamar clasic
Joi, 27 oct 2016      17:44

Clinica Micomi, centru supraspecializat în colposcopie

21 decembrie 2010    

Clinica Micomi este un centru supraspecializat în colposcopie,de referință, din țara noastră. Ideea deschiderii unui centru privat a venit  în momentul în care dr. Mihaela Badea, directorul Clinicii Micomi din Bucureşti, lucra la Spitalul Universitar ca ginecolog. Numărul mare al pacientelor a determinat-o să le ofere acestora soluţia de cabinet privat.

Dar cum colposcopia nu poate funcţiona fără citologie şi anatomie patologica, în timp, s-a ajuns la o clinică supraspecializată, unde se primesc probe spre analiză din 30 de oraşe ale ţării şi din Bucureşti, mai exact de la 150 de ginecologi care lucrează în cabinete personale, în clinici mai mici sau policlinici. De asemenea, cererea mare a determinat formarea unui personal medical calificat la nivel european.
 
Astfel, în fiecare an, se trimite câte o persoană la un institut din Franţa pentru specializare. În ceea ce priveşte partea de lucru a Clinicii de colposcopie cu Casa de Asigurări de Sănătate, aceasta este undeva la 7-8 % din activitatea de citologie, majoritatea activităţii fiind privată.

Conferinta medicilor pneumologi rezidenti