Info SănătateaTV.ro: Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani Asociatia de Lupta impotriva Bolii Parkinson, campanie de informare privind importanta diagnosticarii din timp a bolii Parkinson Specialist: In Romania, la o mie de nasteri, 1 din 3 copii au hipoacuzie. Screeningul auditiv trebuie facut tuturor copiilor Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani Asociatia de Lupta impotriva Bolii Parkinson, campanie de informare privind importanta diagnosticarii din timp a bolii Parkinson Specialist: In Romania, la o mie de nasteri, 1 din 3 copii au hipoacuzie. Screeningul auditiv trebuie facut tuturor copiilor Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda vaccinarea antigripala pentru 75% dintre persoanele de peste 65 de ani Asociatia de Lupta impotriva Bolii Parkinson, campanie de informare privind importanta diagnosticarii din timp a bolii Parkinson Specialist: In Romania, la o mie de nasteri, 1 din 3 copii au hipoacuzie. Screeningul auditiv trebuie facut tuturor copiilor
Miercuri, 13 dec 2017      11:00
X

Fii la curent cu ultimele știri din sănătate


Urmărește Sănătatea TV pe Facebook


Contactează-ne!

Riscurile administrarii de medicamente in sarcina

28 iulie 2016    
Riscurile administrării de medicamente în sarcină sunt foarte mari, tocmai de aceea specialiştii recomandă ca viitoarele mame să fie foarte atente cu starea lor de sănătate în timpul sarcinii şi să evite administrarea de medicamente în această perioadă, mai ales fără o recomandare medicală, astfel încât să nu pună în pericol viaţa viitorului bebeluş. Există însă şi situaţii specifice când se impun unele medicamente, însă, atenţie, urmarea tratamentului se va face numai sub stricta recomandare şi observaţie a medicului.
 
Există însă şi situaţii când femeile îşi administrează unele medicamente, fără a şti că sunt însărcinate. Potrivit specialistului, efectele medicamentelor în astfel de cazuri variază în funcţie de fiecare persoană în parte.
 

Pentru a evita situaţiile neplăcute şi riscurile de avort, oprire în evoluţie sau malformaţii ca urmare a administrării unor medicamente în sarcină, specialistul recomandă oricărei femei ca înainte de a rămâne însărcinată să facă un consult preconcepţional şi să se asigure că starea sa de sănătate îi va permite aducerea pe lume a unui copil sănătos.