Info SănătateaTV.ro: 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV 22 Septembrie, Ziua Mondiala a Leucemiei Mieloide Cronice Ziua Internationala Alzheimer, marcata in fiecare an pe 21 septembrie Rezolutie impotriva violentei medicilor, semnata la Ljubljana de Colegiul Medicilor din Romania Cercetatorii au descoperit un anticorp 3 in 1 foarte de promitator in prevenirea si tratatea HIV
Duminică, 24 sep 2017      17:03

(P) Secţia de Radioterapie, nucleul Centrului OncoFort

11 februarie 2015    

Cancerul de prostată reprezintă o afecţiune din ce în ce mai des întâlnită în rândul populaţiei de sex masculin. Pe lângă cancerul de colon şi de sân, Gral Medical prin Centrul OncoFort oferă servicii specializate atât de diagnostic cât şi de tratament, la cele mai înalte standarde, şi pentru cancerul de prostată. Astfel, pacienţii beneficiază în cadrul Centrului Oncofort de o îngrijire specifică şi cu rezultate optime.

Unul dintre punctele forte ale Spitalului Oncofort este secția de radioterapie. Aceasta este dotată cu aparatură de ultimă generație ce oferă Radioterapie conformațională tridimensională(3D-CRT) Radioterapie cu ajustarea intensității (IMRT). De altfel Oncofort este singurul centru din țară care folosește un accelerator de particule cu cel mai mare număr de energii, 7 mai exact, oferind astfel pacientului șansa personalizării planului de tratament.
 
Spitalul OncoFort din cadrul Gral Medical oferă pacienţilor cele mai moderne metode de diagnostic şi tratament şi dispune de specialişti din ţară şi din străinătate ce aplică o abordare de talie internaţională tumorilor.