Info SănătateaTV.ro: ONG-urile solicita infiintarea de urgenta a unor fonduri pentru bolnavii de SIDA si TBC fara drept la servicii de sanatate Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente ONG-urile solicita infiintarea de urgenta a unor fonduri pentru bolnavii de SIDA si TBC fara drept la servicii de sanatate Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente ONG-urile solicita infiintarea de urgenta a unor fonduri pentru bolnavii de SIDA si TBC fara drept la servicii de sanatate Ministerul Sanatatii si Primaria Sectorului 1 au semnat un protocol pentru relocarea Spitalului Floreasca Cunoscutul psiholog Robert Epstein vine la Bucuresti pentru un workshop de psihologie si behaviorism CNAS incepe distribuirea a sute de mii de carduri de sanatate Ministrul Sanatatii cere convocarea de urgenta a ministrilor UE pentru a stopa practica exportului paralel cu medicamente
Miercuri, 20 sep 2017      17:36

Asigurările de viață pentru copii

05 iulie 2010    
Părinții moderni se gândesc să își asigure viitorul material și medical al copiilor lor încă de la naștere. Asigurările de viață pentru copii a fost una dintre temele ce au captat atenția părinților veniți în număr mare la cea de-a  III-a ediție a Conferinței “Bebe Sănătos”, ce a avut loc sâmbătă, 3 iulie, la Institutul Național de Statistică. Claudia Simion, Agency Manager Eureko, a prezentat avantajele unei asigurări de viață pentru copii.
 
“Vreau să vă vorbesc despre două subiecte dragi mie: copiii și sănătatea. De când am devenit mămică, tot centrul atenției mele s-a concentrat asupra copilului. De aceea am început să mă gândesc și la o asigurare de viață pentru ea, astfel încât să nu aibă niciodată nevoie de lucruri care țin mai mult de partea financiară”, a spus Claudia Simion, Agency Manager Eureko.
 
Reprezentantul Eureko a prezentat oferta pe care compania o are și posibilitățile pe care părinții le pot avea pentru a încheia o asigurare de viață pentru copiii lor.
 
Desfășurată sub tematica „Rolul părinților în fundamentarea unei vieți sănătoase a copilului” – această ediție a Conferinței “Bebe Sănătos” și-a propus să ofere cele mai pertinente şi eficiente soluţii pentru problemele cu care se confruntă orice părinte în societatea actuală. 230 de tineri părinţi sau viitori tătici şi mămici au răspuns invitaţiei lansate de Sănătatea Media Group şi au ales să-şi petreacă ziua de sâmbătă informându-se de la unii dintre cei mai renumiți medici, asupra celor mai bune metode de creştere şi îngrijire a copiilor în primii trei ani de viaţă.